Back To Eden Hoveniers

In nauwe samenwerking met Back To Eden Hoveniers heb voor hen een mooie huisstijl mogen ontwikkelen. De verschillende kleuren groen waarvoor gekozen is, samen met het wit, geeft dit een frisse en vrolijke uitstraling wat volledig past bij het bedrijf en hun visie.
De lettertypen sluiten hier ook helemaal bij aan, door de combinatie van een strak en sierlijk lettertype. Het straalt professionaliteit wat tegelijkertijd benaderbaar is, vakmanschap en openheid uit. En ook dit past weer helemaal bij Back To Eden Hoveniers!

De website gaat nog weer verder in het laten zien wie Back To Eden Hoveniers zijn. Ze website is namelijk simpel en duidelijk. Niet te veel poespas, maar gewoon waar het om draait. Zo is er een overzicht te zien van de diensten die ze aanbieden en kunnen de projecten bekeken worden.

Benieuwd naar de website? Bekijk de website hier
"Sinds 1 januari 2022 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Daarvoor had ik een website, logo en visitekaartjes nodig. Ik heb toen Wiljan gevraagd om dit te doen. Eigenlijk ben ik er blind in gestapt zonder te weten wat Wiljan allemaal kon. Gelukkig na een paar videogesprekken en mooie resultaten werd ik snel gerustgesteld. Ik ben zeer tevreden over het totaal beeld! Ik beveel Wiljan zeker aan als u opzoek bent naar iemand die een logo, website of visitekaartjes nodig heeft!"
Jesse Kers
Back To Eden Hoveniers

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?

Benader mij op social media of stuur mij een e-mail!