Fotografie

Zolang dat ik me kan herinneren heb ik altijd al een fotocamera in handen gehad. Zo had ik vroeger op schoolreisjes en vakantie altijd wel een wegwerpfototoestel mee waar je nog fotorolletjes in moest doen. Ook hield mijn zus zich altijd al bezig met fotografie en maakte veel foto’s op vakantie.

Dit heeft geloof ik ook mijn interesse hiervoor aangewakkerd. Ik gebruikte dan vaak ook haar camera en nam de oudere camera’s van haar over. Zo ontwikkelde langzaam mijn liefde voor fotografie.

Ervaring en kennis

In 2018 begon ik met de studie Creative Business waar ik ook weer veel heb geleerd. Sindsdien heb ik ook een eigen professionele camera aangeschaft en er serieuzer mee bezig gegaan.

Sinds een paar jaar ga ik ook met regelmaat als leiding mee naar Belgische tienerkampen en verzorg hier dan ook de foto’s. Ik kan mij weinig andere situaties bedenken waar je je beter als fotograaf kunt ontwikkelen dan op een chaotisch kamp met tieners, haha. Het vraagt namelijk om snel te kunnen reageren als je een leuk moment ziet!

In een oogwenk moet ik de instellingen goed hebben staan en een idee hebben van hoe ik de foto wil maken. Hierdoor ken ik mijn camera zo goed als het binnenste van mijn broekzak en weet ik mooie composities op beeld te krijgen.

Fotografie projecten

Bekijk meer projecten Portfolio

Fotografie projecten

Bekijk meer projecten Portfolio

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?

Benader mij op social media of stuur mij een e-mail!