Web

The magic of code

Van jongs af aan heb ik mij bezig gehouden met programmeren. Zo ben ik hier op mijn elfde mee begonnen en is mijn passie hiervoor alleen maar gegroeid. Programmeren heeft bijna iets ‘magisch’. Want door een hele hoop regels van code kan je eigenlijk vanuit het niets, iets functioneels kunt creëeren wat andere mensen daadwerkelijk kunnen gebruiken. En dat kan ook nog eens van alles zijn! Dat vind ik gewoon enorm gaaf.

Zo heb ik voor school en in mijn eigen tijd mij veel bezig gehouden met het maken van website’s en (Android) apps. Ook ontdekte ik WordPress en hoe makkelijk en veelzijdig dit systeem eigenlijk is! Hier ben ik mij vervolgens meer in gaan verdiepen waardoor  ik nu veel kennis heb over anything WordPress.

WordPress

WordPress is een enorm veelzijdig systeem dat maakt dat je erg gemakkelijk de content (zoals pagina’s, blogs of een portfolio) op je website kunt beheren. Dit maakt dat WordPress voor bijna elk soort website of online applicatie gebruikt kan worden!

Doordat een ieder die maar wilt plugins kan ontwikkelen voor WordPress, heb je een enorm groot scala aan geweldige plugins die bieden wat jij zoekt voor jouw website! En kan je toch niet een geschikte plugin vinden? Dan kan die speciaal voor jou ontwikkeld worden!

Ook kan iedereen zogeheten thema’s (ontwerpen)  voor de website ontwikkelen waardoor je hier ook bijna altijd wel een geschikte tussen vindt! En zo niet, dan geldt ook hier: dan kan er een thema speciaal voor jou ontwikkeld worden!

Dus deze veelzijdigheid van WordPress maakt dat jij gemakkelijk jouw perfecte website kunt samenstellen en ontwikkelen!

Website projecten

Bekijk meer projecten Portfolio

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?

Benader mij op social media of stuur mij een e-mail!