Aangenaam kennis te maken!

Mijn naam is Wiljan van Dalen en ik ben 22 jaar. Ik woon in het mooie Overijssel en studeer momenteel Audiovisuele Media (Creative Business) aan Hogeschool Saxion.

Maar laat me je vertellen hoe ik ben gekomen waar ik vandaag sta.

2021

1. Programmeren Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd geweest in elektronica, zoals computers en leuke gadgets.

Zo ben vanaf mijn elfde jaar mijzelf gaan leren hoe ik websites kan maken. Dit werd een grote hobby van mij en ik werd hier steeds beter in. Vervolgens bereidde dat zich uit naar de interesse in het maken van smartphone apps en leerde ik mijzelf dit vervolgens ook aan.

Ik bevondt mij nu volop in de programmeur wereld en koos ervoor om in 2015 de MBO opleiding Applicatie Ontwikkelaar te gaan doen aan het Landstede.

Diploma uitreiking MBO Applicatie Ontwikkelaar 2018

2. Mijn creatieve kant Maar ik hield me niet alleen bezig met de programmeurs kant. Ik ben namelijk ook altijd al erg creatief geweest. Zo heb ik vroeger bijvoorbeeld erg veel getekend (Er was een tijd dat ik striptekenaar wilde worden).

Die creatieve kant zit natuurlijk ook aan het maken van websites. Dit maakte dus dat ik ook begon met het ontwerpen van mijn eigen websites. Zo kwam mijn creatieve kant ook tot uiting hierin.

En “Practice makes perfect” zeggen ze wel eens. Al durf ik het niet prfect te noemen, met elk ontwerp groeide mijn design-skills wel degelijk en kon ik deze steeds vaker toepassen.

3. Lach eens! Als we dan weer even 12 jaar terug gaan, dan hebben camera’s mij ook altijd wel getrokken. Een mooi stuk technologie, waarbij je daadwerkelijk iets in handen hebt en er ook nog eens leuke foto’s mee kunt maken.

Van schoolreisjes op de basisschool, tot vakanties en uitjes met familie. Altijd hadden ik of mijn ouders wel een camera bij ons en maakte ik geregeld foto’s. Zo groeide dit ook uit tot een creatieve hobby die ik graag beoefen.

Vervolgens ben ik in 2018 begonnen met de studie Audiovisuele Media (Creative Business) aan Hogeschool Saxion. Hier heb ik mij creatief nog verder kunnen ontwikkelen op het gebied van fotografie en film.

Bekijk mijn projecten Portfolio

4. Open for businessIn 2016 was het dan eindelijk zover dat ik mij ging inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Ik schreef mij in onder de naam Webdesignwiljan en begon aan mijn eerste opdracht. De volgende opdrachten volgenden daarna ook snel.

Van 2018 tot begin 2021 heb ik mijn ondernemers-activiteiten laten rusten op mij volledig op mijn studie te kunnen richten.

5. Een nieuwe startNu het einde van mijn studie in zicht kwam, was het tijd om ook deze ontwikkelde kwaliteiten in praktijk te brengen. Maar foto’s en video’s maken onder de naam Webdesignwiljan? Dat kon eigenlijk niet langer. Daarom heb ik op 29 maart 2021 mijn bedrijfsnaam veranderd naar – lekker simpel – Wiljan van Dalen.

Nu kan ik vol nieuwe moed al mijn talenten inzetten voor mijn bedrijf. Of het nu een video, foto, website of ontwerp is. Het kan nu allemaal!

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?

Benader mij op social media of stuur mij een e-mail!