Foundation4life getuigenissen

Adverteren
Fotografie
Instagram
Video
Video-editing

Bijbelschool Foundation4life is nog redelijk onbekend in de christelijke wereld en daarom wilden ze hier graag iets aan doen. Ook wilden ze graag meer nieuwe studenten zien werven, maar zelf hadden ze van beide zaken geen idee hoe ze dit goed moesten aanpakken. Daarom zijn we samen eens rustig gaan zitten en gaan kijken op wat voor manier we nieuwe mensen zouden kunnen bereiken en meer naamsbekendheid konden creëren.

Na een fijn gesprek zijn we op de volgende dingen gekomen:

1. Instagram explore ads

Als eerst hebben we besloten om een week voor elke open-avond te gaan adverteren op Instagram. De onderstaande afbeeldingen zijn de eerste soort advertenties die we gekozen hebben. Deze adverteerden we op de Explore en Home pagina.
Deze advertentie had voornamelijk het doel om mensen te triggeren om eens te denken aan een Bijbelschool en zodat ze de naam Foundation4life eens langs hebben zien komen.

2. Instagram story ads

Vervolgens heb ik een tweede advertentie gemaakt. Vlak voor elke open-avond is er een getuigenis video (zie punt 3) op hun Instagram (en Facebook pagina) geplaatst, maar om nieuwe mensen vervolgens zo ver te krijgen dat ze deze video’s te zien krijgen heb ik swipe-up stories gemaakt. Deze video’s zijn bewust zo kort gemaakt, zodat het de ontvanger nieuwsgierig maakt en omhoog naar de volledige video swiped.

3. Getuigenissen video's

Dan hebben we de volledige getuigenissen. Deze zijn in het gebouw van Foundation4life opgenomen en hier is ook bewust voor gekozen om ze niet te lang te maken. Jongeren hebben op social media namelijk niet een heel lange aandachtsspan. Daarom moet je ze al in de eerste paar seconden van de video boeien en ook niet te lang doen over het weggeven van de rest van de informatie.

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?

Benader mij op social media of stuur mij een e-mail!